FREDAG KL 16.00

Pak

I år knapper vi Blaagaards Festival op med et friskt pust på den danske rockscene, lige så lækker og summende som første tår af en velskænket, perlende fadøl i sommervarmen. 

Der er gådehudsgaranti, når Pak-sjakket indtager scenen. Med deres ukuelige, ungdommelige energi kombineret med et modent udtryk skaber et univers fyldt med store følelser, selvtillid og fart over feltet … Masser af fart over feltet!

En bevægelse man ikke kan andet end at blive smittet af.

Tilbage i sommeren 2023 sparkede rockbandet Pak deres karriere i gang med debutsinglen ‘Herfra’. Singlen blev rost af GAFFA og kom straks i fast rotation på P6 Beat. Derefter fulgte de op med singlen ‘Spidermand’ og spillede deres første headliner koncert for et propfyldt Rust i København.

I slutningen af april udkom debutalbummet ’Pak’, som de fejrede med en udsolgt koncert på VEGAs Ideal Bar. Senest imponerede Pak på SPOT Festival, hvor de spillede for et fyldt Volume Village. 

Pak er et sammentømret hold, og det mærkes straks på scenen. Du kan være sikker på at forsangeren Loui Henderson får en plads i dit hjerte når han praktisk talt synger røven ud af bukserne, samtidig med at han mestrer de mere følsomme øjeblikke i deres originale materiale. 

Forventningerne er store, når Pak går på scenen den 26/7. Kom og oplev Danmarks næste store rocknavn
– Pak!

Tilbage til program